Home Services FAQ Over... Contact Afspraak maken

Corona

Ondanks de vele regels en maatregelen, is het toch mogelijk om van mijn services gebruik te maken. Wel zijn er een aantal richtlijnen die we allebei in acht moeten nemen, die staan op deze pagina.


Een Afspraak maken

Met het onderstaande formulier kun je snel en eenvoudig een afspraak met mij maken voor 1 van mijn services. Vul alle verplichte velden in en vul eventueel de optionele velden in naar wens om mij alvast wat informatie te geven. Na het versturen van het formulier, krijg je een mail ter bevestiging dat het formulier in goede orde is ontvangen. Deze mail bevat ook een bevestigingslink om de gemaakte afspraak te bevestigen. Na het klikken op deze bevestigingslink staat de afspraak in princiepe vast. Je krijgt weer een mail ter bevestiging met details over de afspraak. Tot 2 uur voor aanvang van de afspraak kun je de afspraak wijzigen, mocht er onverwachts toch iets tussen zijn gekomen.

Alle informatie die je met mij deelt, blijft strikt privé en blijft alleen tussen ons. Deze informatie wordt niet opgeslagen op de server of in de cloud, maar blijft lokaal op mijn computer en alleen ik heb toegang tot deze informatie. De gegevens zullen na de laatste afspraak worden verwijderd, er wordt dus niets langdurig bewaard. Ik respecteer je privacy en ga zorgvuldig en discreet met de gedeelde informatie om.

Een Afspraak Maken:

(Velden met een * zijn verplicht)
Je Naam: *
Je EMail: *
Je Woonplaats: *
Je Geboortedatum: *
Je Telefoonnr.: *
Afspraak voor: *

Hieronder kun je een dag en dagdeel kiezen van je voorkeur. Ik probeer je dan op de gewenste dag en dagdeel in te plannen, of zal een voorstel doen wat daar zoveel mogelijk in de buurt komt. Lukt het deze week niet, dan sta je voor de volgende week in de planning.

Dag: *
Dagdeel: *
Evt. extra info:
Ik ga accoord met de Algemene Voorwaarden,
(link verschijnt in een nieuw venster)
en heb het formulier naar waarheid ingevuld.

Meer informatie?

Bekijk de FAQ (Veel gestelde vragen) en je kunt altijd geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, contact met me opnemen om al je vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met mij te maken voor mijn unieke services.

Wat klanten zeggen:

Mevr. G uit Sneek gaf rapportcijfer 9.50 en schreef het volgende:


Door corona lange tijd geen intieme momenten meer gehad, was bijna vergeten hoe fijn het ook al weer was. Jij hebt me dat geweldige gevoel weer teruggegeven, dank je wel!

Klanten gaven mij gemiddeld een

8.6

en daar mag ik best trots op wezen.