Home Services FAQ Over... Contact Afspraak maken

Corona

Ondanks de vele regels en maatregelen, is het toch mogelijk om van mijn services gebruik te maken. Wel zijn er een aantal richtlijnen die we allebei in acht moeten nemen, die staan op deze pagina.


Contact met mij

Je kunt op een aantal manieren met mij in contact komen, De snelste manier is via de telefoon, maar die staat ook weleens uit, je kunt dan een SMS of een appje sturen.

Oproepen die anoniem zijn, mogelijk een geheim nummer, worden NIET beantwoord.

+31 6 391 918 59

Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en naar mij toesturen, hier geef ik persoonlijk de voorkeur aan. Na ontvangst zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen, vermeld in je bericht waarop ik je het beste kan bereiken en wanneer, via de mail, app of telefoon.

Wil je een afspraak met mij maken? Ga dan naar Afspraak Maken en volg de aangegeven stappen om snel en makkelijk een afspraak met mij te maken.

De informatie die je met mij deelt blijft vanzelfsprekend tussen ons en alles wordt na afhandeling verwijderd, er wordt dus niets bewaard. Hoe dan ook ik ga er zeer discreet en respectvol mee om.

Het ContactFormulier:

(Alle velden zijn verplicht)
Naam:
Woonplaats:
Geslacht: Man    Vrouw
EMailadres:
Telefoonnummer:
Reden voor contact:
Je bericht:
Ik ga accoord met de Algemene Voorwaarden,
(link verschijnt in een nieuw venster)
en heb het formulier naar waarheid ingevuld.


Meer informatie?

Bekijk de FAQ (Veel gestelde vragen) en je kunt altijd geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, contact met me opnemen om al je vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met mij te maken voor mijn unieke services.

Wat klanten zeggen:

Mevr. A uit Balk gaf rapportcijfer 9.00 en schreef het volgende:


Door jou heb ik een andere kant van mezelf leren kennen, nooit gedacht dat ik me zo kon laten gaan. Ik heb dan ook ontzettend genoten van alles.

Klanten gaven mij gemiddeld een

8.6

en daar mag ik best trots op wezen.