Home Services FAQ Over... Contact Afspraak maken

Contact met mij

Je kunt op een aantal manieren met mij in contact komen, De snelste manier is via de telefoon, maar deze staat ook wel eens uit, je kunt dan een SMS of een Appje sturen.

Oproepen die anoniem zijn, mogelijk een geheim nummer, worden NIET beantwoord.

+31 (0) 6 391 918 59

Je kunt natuurlijk ook het onderstaande contactformulier invullen en naar mij toesturen, hier geef ik persoonlijk de voorkeur aan. Na ontvangst zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen, vermeld in je bericht waarop ik je het beste kan bereiken en wanneer, via de mail, app of telefoon.

Wil je meteen een afspraak met mij maken? Ga dan naar Afspraak Maken en volg de aangegeven stappen om snel en makkelijk een afspraak met mij te maken. Een afspraak maken kan natuurlijk ook telefonisch.

De informatie die je met mij deelt blijft vanzelfsprekend tussen ons en alles wordt na afhandeling verwijderd, er wordt dus niets bewaard. Hoe dan ook ik ga er zeer discreet en respectvol mee om.

Het ContactFormulier:

(Alle velden zijn verplicht)
Naam:
Woonplaats:
Geslacht: Man    Vrouw
EMailadres:
Telefoonnummer:
Reden voor contact:
Je bericht:
Ik ga accoord met de Algemene Voorwaarden,
(link verschijnt in een nieuw venster)
en heb het formulier naar waarheid ingevuld.


Meer informatie?

Bekijk de FAQ (Veel gestelde vragen) en je kunt altijd geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, contact met me opnemen, om al je vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met mij te maken voor 1 van mijn unieke services en diensten.

Wat klanten zeggen:

Mevr. J uit Akkrum gaf cijfer 9.00 en schreef het volgende:


n 1 woord GEWELDIG! Lang geleden dat ik zo intens genoten heb, dank je wel!


Klanten gaven gemiddeld een

8.7

en daar ben ik best wel trots op.