Home Services FAQ Over... Contact Afspraak maken

Corona

Ondanks de vele regels en maatregelen, is het toch mogelijk om van mijn services gebruik te maken. Wel zijn er een aantal richtlijnen die we allebei in acht moeten nemen, die staan op deze pagina.


Corona Virus

Ondanks de vele regels en maatregelen, is het toch mogelijk om van mijn services gebruik te maken. Wel zijn er een aantal richtlijnen die we allebei in acht moeten nemen:

  • Blijf thuis als je klachten hebt en laat het mij zo snel mogelijk weten, een nieuwe afspraak is zo gemaakt.
  • Eerst een douche nemen, dat kan eventueel hier bij mij.
  • Een mondkapje dragen tijdens de sessies, is niet nodig, je moet tenslotte geheel vrij kunnen ademen, zonder mondkapje gaat dat een stuk gemakkelijker.
  • Gevaccineerd of niet, je bent gewoon welkom.

Zelf ben ik volledig gevaccineerd, dit om mijzelf en mijn klanten te beschermen en het risico op besmetting zo laag mogelijk te houden.

We dienen ons gezonde verstand te gebruiken en samen kijken hoe we dit zo goed mogelijk kunnen doen, zodat jij ondanks de Corona toch lekker intens kunt genieten en ontspannen.

Meer informatie?

Bekijk de FAQ (Veel gestelde vragen) en je kunt altijd geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, contact met me opnemen om al je vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met mij te maken voor mijn unieke services.

Wat klanten zeggen:

Mevr. H uit Sneek gaf rapportcijfer 9.00 en schreef het volgende:


Wauw! In 1 woord geweldig!

Klanten gaven mij gemiddeld een

8.6

en daar mag ik best trots op wezen.