Home Services FAQ Over... Contact Afspraak maken

Corona

Ondanks de vele regels en maatregelen, is het toch mogelijk om van mijn services gebruik te maken. Wel zijn er een aantal richtlijnen die we allebei in acht moeten nemen, die staan op deze pagina.


Algemene voorwaarden

Eigenlijk ben ik helemaal niet zo van die kleine lettertjes, maar om evt. misverstanden en teleurstellingen te voorkomen zet ik hieronder toch even een aantal belangrijke zaken op een rij:

#1 Je moet 18 jaar of ouder zijn om met mij af te spreken. Bij de (eerste) afspraak zal ik daarom ook om een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID kaart) vragen. Ben je nog geen 18 dan kan ik je wel een beperkte massage geven maar dan worden de geslachtsdelen met rust gelaten. Pas als je 18 jaar bent krijg je een volledige behandeling en kun je volledig gebruik maken van al mijn services.
#2 Er worden geen foto-, film en/of geluidsopnamen gemaakt, Alles wat wij doen is strikt privé en blijft tussen ons.
#3 Tijdens de afspraken dienen mobiele telefoons, tablets en andere gatgets uit te staan, of liever nog laat ze thuis of in de auto liggen, dan worden we ook niet gestoord of gevolgd en kunnen we alle aandacht bij elkaar houden.
#4 Tijdens de sessies wordt er geen alcohol en/of drugs gebruikt. Probeer voor de sessies minimaal 2 uur geen alcohol of drugs te gebruiken, zodat je de behandelingen intenser zult ervaren en er meer van zult genieten. Ben je te veel onder invloed, dan zul je een stuk minder genieten van de behandelingen. In het ergste geval begin ik er niet eens aan.
#5 Ik zal je geen dingen laten doen of dingen bij je doen wat jij niet wilt. Ook zal ik je nergens toe dwingen, alles gebeurt geheel op vrijwillige basis en wederzijds vertrouwen en respect. De bedoeling is dat Jij ervan geniet. Ik geniet, als jij geniet.
#6 Als het toch zover komt dat we seks met elkaar hebben, zal dit altijd veilig gebeuren met condoom, die hoef je zelf niet mee te nemen die heb ik in voorraad. Ook is het handig om de pil te gebruiken, want een condoom kan ook lekken, afglijden of knappen, met alle gevolgen van dien.
#7 Alle afspraken die we maken zijn in principe bindend, mocht er onverwachts iets tussen komen of wat dan ook, laat het me dan uiterlijk 1 uur van tevoren weten, dan kan ik mijn planning nog aanpassen. Als ik tot 1 uur van tevoren niets van je heb gehoord, ga ik er vanuit dat de afspraak gewoon doorgaat en reken dan ook op je komst. Natuurlijk kan er bij mij ook wat tussenkomen dat onze afspraak helaas even niet door kan gaan, dit laat ik dan ten aller tijden weten, ook hier geldt als je 1 uur voor de afspraak niets van mij hebt vernomen, dan gaat de afspraak gewoon door. Er kan natuurlijk altijd weer een nieuwe afspraak gemaakt worden.
#8 Ik spreek alleen af bij mij thuis, dus niet bij jou thuis, ergens buiten of in een hotel. Thuis ben ik voorzien van alle gemakken en de veiligheid en privacy. Geen huisgenoot die ineens onverwachts thuiskomt, geen jengelende kinderen in de buurt, geen roomservice die ineens voor je neus staat. Jij wilt genieten? dan zul je ook lekker ongestoord genieten van alles wat ik je te bieden heb.
#9 Erotiek is een spel met gevoelens, je deelt immers iets moois en intiems met elkaar en genieten er samen van. Het kan gebeuren dat er andere gevoelens om de hoek komen kijken en dat we verliefd op elkaar kunnen worden, echter een eventuele relatie heeft alleen kans van slagen als er wederzijdse gevoelens zijn voor elkaar. Als 1 van de 2 die gevoelens niet heeft is dat jammer natuurlijk, maar we moeten hier zorgvuldig en discreet mee omgaan en zeker geen overhaaste dingen gaan doen. Nogmaals ik ben niet op zoek naar een relatie maar sluit ook niets uit.
#10 Ik vraag een kleine vergoeding per sessie, (afhankelijk van de gekozen service). Voor dit bedrag haal ik alles uit de kast om jou optimaal te laten genieten. Toch niet tevreden over de behandeling? Laat het me binnen 24 uur na de behandeling weten en je krijgt gewoon je geld terug en eventueel een gratis behandeling.

Meer informatie?

Bekijk de FAQ (Veel gestelde vragen) en je kunt altijd geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting, contact met me opnemen om al je vragen te beantwoorden of om direct een afspraak met mij te maken voor mijn unieke services.

Wat klanten zeggen:

Mevr. B uit Workum gaf rapportcijfer 8.50 en schreef het volgende:


Het krijgen van een orgasme was voor mij altijd erg lastig en ik had ook echt niet verwacht dat ik tijdens de massage een orgasme zou krijgen. Ik kreeg er niet 1, maar meerdere! en hoe! Ontzettend bedankt en ik kom zeker terug.

Klanten gaven mij gemiddeld een

8.6

en daar mag ik best trots op wezen.